Het zal mijn tijd wel duren

Het zal mijn tijd wel duren - cover
Het zal mijn tijd wel duren

Het nieuwste boek van Dr. Han Blok, bekend als milieubioloog, schrijver van o.a Oermenselijk en talrijke columns over klimaat en energie in Duurzaamnieuws.nl en bovendien een veel gevraagd meester verteller voor jong en oud, is uit!

Het is een selectie uit zijn columns over klimaat die een reactie zijn op het nog steeds breed gedragen gedachtegoed dat het heus niet zo’n vaart zal lopen.

Hoewel een optimistische kijk op de toekomst meestal prettiger wordt gevonden dan een sombere, is een blind vertrouwen gebaseerd op onwetendheid of onjuiste informatie levensgevaarlijk.

Het boekje biedt houvast aan een ieder die over klimaat in gesprek raakt met andersdenkenden en grote of kleine keuzes moet maken die bepalend zijn voor de toekomst van onze kinderen.

Bestellen?

Het boek is bij de auteur verkrijgbaar zonder winstoogmerk.

> Bestel het boek

Combinatie met lezingen?

Voor groepen die klimaatlezingen willen organiseren is de kostprijs van dit boek bij de deelnemerskosten inbegrepen
De veelgevraagde en rijk geïllustreerde presentaties van Han Blok over Klimaat in verleden, heden en toekomst zijn van a tot z boeiend, interessant en leerzaam. Al tientallen gezelschappen waren buitengewoon lovend over de prettige stijl van presenteren en de grote hoeveelheid informatie.

> Aanvragen van een lezing

Speciaal voor de jeugd

Voor basisscholen groep 6,7en 8 apart of gezamenlijk geeft Han Blok gratis twee gastlessen.

> Aanvragen van klimaatles

Contact

Neem direct contact met mij op via info@oermenselijk.nl